پلمب خط تولید ۲ واحد تولیدی فوم ساختمانی فاقد نشان استاندارد

شناسهٔ خبر: 15B107D4 -
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از پلمب خط تولید ۲ واحد تولیدی فوم ساختمانی فاقد نشان استاندارد در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش هاناخبر، مهدی حسین پور مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت : هرگونه تولید و عرضه فاقد مجوز استاندارد و بی‌کیفیت نقض حقوق مصرف کنندگان است که در این راستا از تولید محصولات بدون پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و بی‌کیفیت در استان کرمانشاه جلوگیری شده و بازار برای عرضه و فروش این گونه محصولات ناامن خواهد شد.

وی افزود: به همین دلیل ۲ واحد تولیدی بلوک سقفی پلی استایرن (فوم ساختمانی) برای تولید بدون دریافت نشان استاندارد در استان کرمانشاه پلمب شد.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه تصریح کرد: تولید، توزیع و عرضه محصولات مشمول استاندارد اجباری بدون دریافت مجوز استاندارد ممنوع است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشابه مراتب را برای رسیدگی و برخورد‌های قانونی از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۷ به اداره کل استاندارد استان کرمانشاه اطلاع رسانی کنند.

حسین پور به همشهریان توصیه کرد: در راستای اطلاع از اصالت محصول خریداری شده می‌توانند کد ۱۰ رقمی مندرج در ذیل علامت استاندارد را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کرده و با دریافت مشخصات محصول خریداری شده نسبت به اصالت آن اطمینان حاصل کنند .

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
5 + 5 =