واگذاری طرح پایش کیفیت فراورده روغن خوراکی به استاندارد

شناسهٔ خبر: 18A3BE54 -
طرح پایش کیفیت فراورده روغن خوراکی مورد مصرف خانوار برای نخستین بار در کشور به اداره کل استاندارد کرمانشاه واگذار شد.

به گزارش هاناخبر ،

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: طرح بررسی و تجزیه وتحلیل فراورده روغن مورد مصرف خانوار برای نخستین بار در کشور با هدف جمع آوری کلیه اطلاعات کمی و کیفی تولید فراورده روغن خوراکی در کشور و تجزیه و تحلیل بر اساس نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید و برنامه ریزی‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای بهبود آن اجرا می‌گردد که این امر مهم به اداره کل استاندارد واگذار شده است.

 محمودرضا نیازی با اشاره به اینکه روغن خوراکی از فراورده‌هایی است که کیفیت آن مستقیماً با سلامت مصرف کنندگان ارتباط دارد افزوداطلاعات و آمار استخراج شده از این طرح علاوه بر دستیابی به نرخ کیفیت روغن تولید داخل، میزان مصرف و صادرات این محصول را به طور دقیق مشخص و منبع موثقی برای تصمیم گیری‌های سازمان ملی استاندارد محسوب می‌گردد.

او با اشاره به اینکه طرح تجزیه و تحلیل فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری در تمام استان‌ها در حال اجرا و فراورده روغن مورد مصرف خانوار به دلیل پتانسیل‌های علمی و فنی موجود در اداره کل استاندارد کرمانشاه و واحد‌های صنعتی استان و بهره مندی از توان آزمایشگاه‌های معتبر مستقر در این استان، به این اداره کل واگذار گردیده است.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
4 + 2 =