در آیینی؛

مروجین فرهنگ عفاف و حجاب استان مرکزی تجلیل شدند

شناسهٔ خبر: 33983B3B -
مرکزی – مروجین فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان برترین‌های رعایت الگوی حجاب اسلامی – ایرانی در مراسمی مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش هاناخبر ،به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی؛ در اجرای فرامین مقام معظم رهبری مدظله العالی در خصوص اهتمام به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، مراسم تجلیل از برترین های رعایت الگوی حجاب اسلامی_ایرانی و مروجین فرهنگ عفاف و حجاب، با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، معاون توسعه،رئیس امور کارکنان و رئیس بنیاد اراک برگزار شد.

مدیرکل بنیاد مرکزی در این مراسم بر ضرورت هم‌افزایی و هم‌فکری در برنامه‌هایی که با موضوع عفاف و حجاب برگزار می‌شود، تاکید کرد و گفت: همواره باید کلیه کارکنان مشارکت فعال و اثرگذار در برنامه‌های عفاف و حجاب داشته باشند و معتقدیم که انجام کار فرهنگی در هر امری نیازمند سازماندهی و ساماندهی مناسب و توأم با نظارت است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
1 + 3 =