۱۳۷ زندانی خراسان شمالی چشم انتظار کمک خیران

شناسهٔ خبر: 42BC61E7 -
مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسان‌شمالی گفت: ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد استان با بدهی یکهزار و ۶۴۰ میلیارد ریال چشم انتظار کمک خیران هستند.

به گزارش هاناخبر ،

محمد اسماعیل حاتمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این مددجویان به دلیل بدهی مالی تحمل حبس می کنند که نیازمند نگاه نیکوکاران هستند تا به آغوش گرم خانواده بازگردند.

وی با بیان اینکه تلاش مجموعه زندان ها، کاهش هدفمند جمعیت کیفری است گفت: حضور سرپرست خانواده و به خصوص مادران در خانه باعث کاهش آسیب های اجتماعی و مشکلات در جامعه خواهد شد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسان‌شمالی با بیان اینکه استان در آزادی زندانی های جرایم غیرعمد در جایگاه مناسبی قرار دارد گفت: مردم مومن و نوعدوست این خطه همکاری و مشارکت خوبی برای رهایی زندانیان جرایم غیرعمد از حبس دارند تا به کانون گرم خانواده بازگردند.

وی افزود: کمک به آزادی زندانیان با هر مبلغی میسر است و از تمامی مردم می خواهیم که به هر میزانی که می توانند در این امر خیرخواهانه مشارکت کنند.

حاتمی تصریح کرد: زندانیان جرایم غیرعمد به علت ناتوانی در پرداخت دیه های غیر عمد، حوادث کارگاهی، محکومیت مالی غیر کلاهبرداری و دعاوی خانوادگی در زندان های خراسان شمالی تحمل حبس می کنند.

وی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از بدهی محکومان مالی توسط شکات بخشدیه می شود که کمک بسیار موثری در آزاید زندانیان دارد که باید از این فرصت استفاده کنیم و با شارکت و کمک خیران بتوانیم تعداد زیادی از مددجویانی که توانایی پرداخت محمومیت مالی را ندارند از زندان های آزاد کنیم.

مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسان‌شمالی گفت: خانواده های زندانیان در نبود سرپرست دچار مشکلات مختلفی خواهند شد که با کمک به آزای مددجویان می توانیم از آسیب های اجتماعی خانوارها جلوگیری کرد.

وی گفت: ۱۵۷ زندانی جرایم غیرعمد در هشت ماه سال جاری با بدهی ۲ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال آزاد شدند و به آغوش گرم خانواده‌ خود بازگشتند.

حاتمی خاطرنشان کرد: یکهزار و ۵۵۰ میلیارد ریال از مبلغ بدهی توسط شکات بخشیده شد و مابقی آورده زندانیان، وام و کمک ستاد دیه بود.

به گزارش هاناخبر، تعداد زندانیان خراسان شمالی حدود ۲ هزار نفر است که در سه زندان و یک کانون اصلاح تربیت تحمل حبس می کنند.

از مجموع این زندانیان ۹۵ درصد مرد، پنج درصد زن و ۶۵ درصد آنان متاهل هستند.

همچنین از مجموع مددجویان ۲ تا پنج درصد بی سواد، ۷۴ درصد زیر دیپلم و مابقی نیز دارای تحصیلات دانشگاهی و همچنین از نظر رده سنی نیز ۵۶ درصد آنان در گروه سنی ۳۱ تا ۴۵ سال قرار دارند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
4 + 1 =