رشد ۴۰ درصدی زکات در کردستان/ 98 میلیارد تومان زکات جمع آوری شد

شناسهٔ خبر: 008B5847 -
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با اشاره به دستاوردهای درخشان حوزه زکات در سال 1404، از رشد ۴۰ درصدی جمع‌آوری زکات نسبت به سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش هاناخبر ، رضا طوسی با اعلام اینکه عملکرد استان در حوزه زکات فراتر از تعهدات پیش‌بینی شده بوده است، اظهار داشت: با همت مردم شریف و متدین کردستان و تلاش بی‌وقفه عاملین و معتمدین ، خوشبختانه موفق شدیم ۱۰۸ درصد از برنامه تعهدی استان را محقق کنیم و مبلغ 98 میلیارد و 600 میلیون تومان زکات جمع آوری کنیم که این رقم نشان‌دهنده اعتماد عمیق مردم به شبکه مردمی زکات است.

 
وی با تأکید بر سیاست «مردمی‌سازی» خدمات این نهاد، تصریح کرد: ۹۱ درصد از زکات جمع آوری شده و به مبلغ 89 میلیارد تومان از طریق شبکه‌های مردمی، خیرین، معتمدین و مساجد و مراکز نیکوکاری جمع آوری شده و توسط خود مردم و در همان محل جمع آوری هزینه شده و کمیته امداد صرفاً نقش راهبری، ثبت و ضبط و نظارت بر حسن اجرای آن را بر عهده داشته است.
 
مدیرکل کمیته امداد کردستان تصریح کرد: 9 میلیارد و 300 مییلون تومان نیز به حساب این نهاد واریز شده و از طریق هم افزایی با منابع کمیته امداد برای مددجویان هزینه شده است.
 
وی با اشاره به جزئیات زکات جمع آوری شده ، افزود: از مجموع مبالغ جمع‌آوری شده، ۵۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان زکات فطریه، ۳۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زکات واجب و غلات و ۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان نیز مربوط به کفارات بوده است که در قالب ۹۳ هزار و ۴۸۶ مورد پرداختی در سرفصل‌های معیشت، 18 مورد کمک هزینه درمان، 123 مورد کمک هزینه تحصیل، 18 مورد کمک هزینه مسکن و 4 مورد کمک به تأمین جهیزیه به دست نیازمندان رسیده است.
 
وی همچنین با اشاره به نقش زکات در عمران و آبادانی مناطق محروم، گفت: «در کنار حمایت‌های معیشتی، ۱۲۱ پروژه عمرانی عام‌المنفعه شامل احداث و تعمیر مساجد، خانه‌های عالم و سالن‌های مراسمات در مساجد با مشارکت خیرین به بهره‌برداری رسیده است که این اقدام گامی بلند در جهت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی روستاهاست
 
مدیرکل کمیته امداد کردستان در پایان، برنامه‌های راهبردی سال ۱۴۰۵ را تشریح کرد و گفت: «برای سال پیش رو، تقویت تعامل با اصناف، برگزاری جلسات فصلی هم‌افزایی با فرمانداری‌ها، تعمیق لایه‌های اجتماعی و نظارت میدانی دقیق‌تر در دستور کار قرار دارد.
 
 

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
4 + 4 =