انجام بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

شناسهٔ خبر: 01B4DA01 -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید۱۹ انجام شد.

به گزارش هاناخبر ،

ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : طرحی که از اول آذر و از استان کرمانشاه آغاز شد،کنترل‌های هدفمند بازرسین بهداشت محیط با همراهی و همکاری نیرو‌های بسیج و داوطلبین جمعیت هلال احمر بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی تشدید شد.

او گفت : در این راستا بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از مراکز و اماکن انجام شد، ۱۲۹۵ اخطار جهت واحد‌های متخلف صادر و ۳۲۹ واحد نیز از فعالیت آن‌ها جلوگیری و تعطیل شدند و جهت اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی شدند.

شکیبا افزود : نظارت‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و از مردم استان درخواست می‌نمایم به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری، ضمن استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند.

او افزود : مردم می‌توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف درمورد رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی باسامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند .

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 5 =