تشریحی و ویدئویی؛

اولویت شهرداری بوکان در سال ۱۴۰۵ تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی است

معاون عمرانی شهرداری بوکان با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های عمرانی مدیریت شهری، از تدوین چند طرح مطالعاتی و تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در نقاط مختلف شهر خبر داد.

به گزارش هاناخبر، صالح قسمتی، معاون عمرانی شهرداری بوکان، با اشاره به اقدامات عمرانی انجام‌شده در فصل کاری گذشته، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته و با حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری، اجرای پروژه‌های زیرساختی جدید در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
وی با بیان اینکه چند طرح مطالعاتی مهم برای شهر پیش‌بینی شده است، افزود: طرح جامع ترافیک شهر بوکان، ساماندهی سیمینه‌رود و نعل‌شکن (ناڵەشکێنە) از جمله طرح‌هایی هستند که مطالعات آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
معاون عمرانی شهرداری بوکان ادامه داد: اولویت مدیریت شهری در سال جاری، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع مشکلات زیرساختی در مناطق مختلف شهر است.
وی تکمیل کمربندی برده‌گلاله (بەردەگەڵاڵە)، هدایت آب‌های سطحی منطقه رەبن، ساماندهی پارک دکتر شیخی، پارک گولان (گوڵان) و همچنین ساماندهی ورودی‌های شهر را از مهم‌ترین برنامه‌های عمرانی پیش‌رو برشمرد و گفت: ساماندهی ورودی مهاباد نیز در سال جاری در دستور کار شهرداری قرار دارد.
قسمتی همچنین با اشاره به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌های اجرایی پروژه‌ها، اظهار داشت: با وجود چالش‌های ناشی از تورم و افزایش قیمت‌ها، تلاش خواهیم کرد با مدیریت مناسب و همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری، روند اجرای پروژه‌های عمرانی سال ۱۴۰۵ با کمترین مشکل ادامه یابد.

​​​​​​​

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 4 =