استاندار کردستان:

افزایش مشارکت در انتخابات مهمترین ماموریت مدیران و مسئولان است

شناسهٔ خبر: 15FCEEE9 -
استاندار کردستان گفت: افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌رو یکی از مهمترین ماموریت‌های فعلی مدیران و مسئولان است که باید تمام تلاش خود را در این راستا بکار گیرند.

به گزارش هاناخبر ، اسماعیل زارعی‌کوشا روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش کردستان در سنندج اظهار کرد: اولویت اول ما در حال حاضر افزایش مشارکت است و مدیران و مسئولان باید در روزهای باقیمانده تا این رویداد سیاسی تمام تلاش خود را بکار گیرند، ضمن اینکه این مهم می تواند شاخص ارزیابی و مسئولیت پذیری مدیران باشد.

وی با بیان اینکه یکی از جوامع اصلی مشارکتی و تاثیرگذار ما در انتخابات، فرهنگیان و دانش‌آموزان هستند، گفت: هیچ ارگانی به اندازه آموزش و پرورش گسترده نبوده و جامعه مخاطب بالا ندارد لذا باید مدیران این نهاد تلاش خود را در زمینه جذب مشارکت دوچندان کنند تا برگ افتخار آمیزی برای استان در این دوره رقم بخورد.

استاندار کردستان در ادامه به بحث مهارت‌آموزی در حوزه تربیت بدنی اشاره کرد و افزود: این مساله برای استعدادیابی و هدایت این استعدادها می تواند بسیار موثر باشد و همچنین زمینه ورود دانش آموزان به رشته‌های ورزشی را فراهم می کند.

وی همچنین با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در استان و اجرای ماده 18 قانون شوراهای آموزش و پرورش گفت: اجرای این قانون در راستای جبران کمبودفضاهای آموزشی نیازمند کار کارشناشی و تعامل موثراست و تلاش می شود در کمیته های برنامه ریزی درسال اینده گنجانده شود.

امام جمعه سنندج هم در این نشست خواستار توجه جدی مسئولان به وضعیت مدارس و دانش‌آموزان شد و گفت:مسئولان ما باید ضمن بازدید از مدارس از وضعیت تحصیل دانش آموزان و فضایی که در ان تحصیل می کنند اطلاع یابند.

 

۲۸۰هزار متر مربع کمبود فضای آموزشی در کردستان وجود دارد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه هم اکنون ۲۸۰هزار متر مربع کمبود فضای آموزشی در ۶نقطه استان وجود دارد، گفت: در سنندج بیشترین کمبود فضای آموزشی مربوط به شهرک بهاران بویژه در مسکن مهر است، ضمن اینکه در مسکن مهرهای دیگر نقاط استان نیز این کمبود وجود دارد واین مسایل در آینده ما را با مشکل مواجه خواهد کرد.

ابراهیم مرادی افزود: بخش قابل توجهی از این کمبود فضاهای آموزشی از طریق ماده ۱۸قانون شوراهای آموزش و پرورش می تواند جبران شود، چرا که براساس این قانون باید در شهرک‌های تازه احداث، قبل از هرچیز سهم فضاهای آموزشی تعیین شود.

وی ادامه داد: ما در حال حاضر بصورت اورژانسی ۳۷مدرسه در قالب ۴۰۷ کلاس درس در شهرهای مختلف استان نیاز داریم، ضمن اینکه تفاهم نامه‌هایی با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در راستای اجرای ماده ۱۸قانون شوراهای آموزش و پرورش منعقد شده است که امیدواریم همکاری لازم را در این راستا داشته باشند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه به اجرای طرح مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس استان اشاره کرد و گفت: مهارت آموزی و مهارت‌افزایی یکی از رویکردهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بوده است و دانش‌آموزان باید علاوه بر مهارت‌های تحصیلی، سایر مهارت‌های شغلی و اجتماعی را هم یاد بگیرند.

افشین‌خوشگوار با بیان اینکه یکی از حوزه های مهارت آموزی، آموزش رشته های ورزشی است افزود: همه دانش آموزان دوره ابتدایی در هر ۲ بخش دختران و پسران تحت پوشش قرار داده و مهارت های ورزشی را به این دانش‌آموزان ارائه خواهد داد.

وی ادامه داد: در طول سال تحصیلی معلمان تربیت بدنی در قالب۱۲جلسه این مهارت‌ها را به دانش‌آموزان ارائه می‌دهند و پس از برگزاری آزمون، هردانش‌آموزی ۵۰درصد نمره را کسب کند، گواهینامه دریافت خواهد کرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در سال اول اجرای طرح که از هفتم اسفند امسال تا شهریورسال آینده خواهد بود پوشش۲۵درصدی دانش‌آموزان دوره ابتدایی(چهارم، پنجم و ششم) را دراستان خواهیم داشت و در سال‌های بعد به کل دوره ها تسری پیدا می کند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
8 + 6 =