مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام خبر داد:

ورود بیش از 2 میلیون گردشگر به کشور از مرز مهران

شناسهٔ خبر: 235A63EB -
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام گفت: در 8 ماه نخست امسال دو میلیون و ۶۱۲ هزار گردشگر و زائر به ویژه در ایام اربعین از مرز بین‌المللی مهران وارد کشور شده است.

به گزارش هاناخبر ،

«عبدالمالک شنبه‌زاده» با اعلام این خبر، اظهار کرد: استان ایلام با داشتن طبیعت زیبا، سرسبز، چشم‌اندازهای منحصربه‌فرد و جاذبه‌های طبیعی متنوع و ارزشمند با تلاش، رایزنی و فراهم کردن امکانات زیرساختی می‌تواند از این لحاظ یکی از قطب‌های اکوتوریسم در غرب کشور شود.

وی گفت:  وجود جاذبه‌های گردشگری، آثار تاریخی شاخص و ده‌ها اثر فاخر فرهنگی تاریخی موجب شده تا استان ایلام به یکی از مستعدترین استان‌های کشور برای ورود مسافران و گردشگران به ویژه در قالب تورهای گردشگری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی شناخته شود.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام خاطرنشان کرد: حضور گردشگران در استان علاوه بر معرفی جاذبه‌های تاریخی و صنایع‌دستی سودآوری را نیز برای بخش خصوصی به همراه خواهد داشت.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 3 =