۲ هزار کیلومتر راه روستایی پس از انقلاب در خراسان شمالی احداث شد

شناسهٔ خبر: 27DCAC32 -
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی۲ هزار کیلومتر راه در مسیرهای روستایی استان احداث شد که این امر نشان دهنده نگاه ویژه این نظام به مناطق محروم است.

به گزارش هاناخبر ، محمد مشتری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: خراسان شمالی پیش از انقلاب هزار و ۸۵۱ کیلومتر راه شوسه داشت که هیچ مسیری آسفالت نبود.

به گفته وی؛ اینک اهالی بیش از ۵۴۱ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از راه آسفالته مناسب برخوردار هستند.

مشتری با اشاره به اینکه بهره مندی روستاییان استان از راه مناسب، هفت درصد از میانگین کشوری عقب تر است، افزود: در چهار دهه گذشته و بویژه در دولت سیزدهم توجه نظام به توسعه راه روستایی استان مناسب بوده و حمایت‌های بسیار ارزنده ای در این خصوص شده است.

۲۵ طرح راهسازی در حال اجرا

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از ۲۵ پروژه راهسازی در محورهای روستایی استان در دست پیگیری است به طوری که در فاروج و شیروان هر کدام سه پروژه، بجنورد هفت پروژه، اسفراین و مانه وسملقان هر کدام چهار و در رازوجرگلان، گرمه و جاجرم هر کدام ۲ پروژه در دست اجرا است.

وی افزود: این پروژه های راهسازی با بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دست پیگیری است.

مشتری تصریح کرد: اکنون طول راه های خراسان شمالی بدون احتساب راه های روستایی، یکهزار و ۳۴۳ کیلومتر است که ۱.۵۴ درصد از راه های کشور را به خود اختصاص داده است.

وی یادآور شد: طول راه های روستایی استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است که ۳.۶ درصد از راه های روستایی کشور را دارد و در رتبه ۱۳ استان های کشور قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش اکنون ۱۶۶ کیلومتر بزرگراه، ۴۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۷۴۵ کیلومتر راه فرعی در این استان وجود دارد.

طول راه های شریانی استان هم ۶۳۷ کیلومتر است که ۱.۸ از راه های شریانی کشور را به خود اختصاص داده است.

هوشمندسازی در جاده ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی، هوشمندسازی در جاده ها را از دیگر دستاوردهای انقلاب در زمینه حمل و نقل عنوان کرد و بیان کرد: اکنون ۲۵ دستگاه دوربین نظارت تصویری، ۴۰ سامانه ثبت تخلف، هفت دستگاه پیام متغییر، ۵۱ دستگاه تردد شمار برخط و ۲۴۵ دستگاه ردیاب ناوگان راهداری در استان فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی افزود: تقریبا تمامی راه های اصلی شریانی و فرعی استان به تجهیزات هوشمند جاده ای تجهیز شده است و محورهای تحت پوشش است.

وی درباره برنامه های در دست اقدام برای نصب و راه اندازی سامانه های هوشمند در خراسان شمالی گفت: نصب و راه اندازی ۲ دستگاه دوربین نظارت تصویری در برنامه است که این سامانه ها در محور بجنورد _ شوقان ( گردنه بیو ) و در محور بجنورد _ اسفراین ( دوراهی کلات ) نصب می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی درباره اعتبارات در زمینه هوشمند سازی گفت: کل اعتبارات تخصیص یافته در سال ۱۴۰۱ حدود ۵.۴ میلیارد تومان است که برای نگهداری سامانه های هوشمند و اجرای سامانه های جدید هزینه می شود.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
9 + 5 =