فرمانده انتظامی استان خبر داد

دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی

شناسهٔ خبر: 3133EA4A -
فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی از شناسایی و دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی که قصد ترویج نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در جریان مراسم باشکوه عزاداری ایام شهادت امیرالمومنین علی(ع) در استان را داشتند، خبر داد.

به گزارش هاناخبر ، سردار رحیم جهانبخش در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: همه ساله مراسم عزاداری سالروز شهادت مولای متقیان در شهرهای مختلف آذربایجان غربی انجام می‌شود. امسال برخی جریانات تجزیه‌طلب تحت تاثیر برخی اظهارنظرهای ناصواب و مغایر با منویات مقام معظم رهبری، تلاش داشتند با انجام فراخوان‌هایی از جریان حضور گسترده مردم فهیم شهرستان ارومیه در مراسم عزاداری، در راستای نفرت‌پراکنی و ایجاد فتنه قومی و اهانت به اقوام ایرانی، سوءاستفاده کنند.

وی ادامه داد: با بصیرت ستودنی عزاداران ولایی و البته هماهنگی پلیس با مردم شریف و مدیریت مطلوب صحنه، شناسایی و برخورد قاطع با عوامل اصلی پیدا و پنهان این حرکت مذبوحانه، توطئه دشمنان جهت ایجاد شکاف بین اقوام اصیل ایرانی در استان خنثی شد و در این راستا، ۲۲ نفر از فتنه‌گران دستگیر شدند.

سردار جهانبخش در بخش دیگری از سخنانش، خاطرنشان کرد: خط قرمز پلیس؛ انسجام، وحدت ملی و آرامش اجتماعی تمامی شهروندان استان بوده و هر کسی با هر شعار و بهانه‌ای قصد ایجاد اخلال در وحدت ملی و آرامش اجتماعی را داشته باشد و بخواهد فرصت تنوع زیبای قومی استان را به چالش مدنظر کشورهای بدخواه این مرز و بوم تبدیل کند، با اقتدار کامل و بر اساس موازین قانونی برخورد خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 4 =