به گزارش هاناخبر ،
«قربان شیرزادی» در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه اعضای شورا «حجت شاکیان» را به عنوان شهردار مهران انتخاب کردند و نتیجهی این تصمیم برای تایید نهایی به فرمانداری ارسال شده است.
وی با اشاره به اهمیت شهر مهران به عنوان دروازهی عتبات عالیات ابراز امیدواری کرد شهردار جدید مهران بتواند با تجربهای که دارد و با اجرای طرحهای درآمدزا چهرهی تازهای به این شهر به عنوان محل تردد زائران اربعین بدهد.
شیرزادی با تاکید بر اینکه در آستانهی محرم قرار داریم و از هماکنون تردد زائران اباعبدالله در این شهر مشهود است، گفت: ضرورت برنامهریزی برای امور شهر در این ایام و مخصوصا ایام اربعین، ایجاب میکند حکم شهردار هر چه سریعتر تایید شود.
شاکیان سابقهی سه دوره حضور در شورای شهر ایلام و ریاست مجمع امور صنفی استان ایلام را در کارنامهی خود دارد.
ارسال نظر